Lokal leverandør

Med et komplet sortiment inden for frugt og grønt er vi en stærk og loyal partner for det kvalitetsbevidste og sunde køkken.

 

De daglige rutiner

Hver nat får vi leveret friske produkter fra ind- og udland. Fra kl. 05 alle hverdage pakkes dagens første leveringer på vores lager i Odense, og inden kl. 07 afgår den første varebil til Odenses kantiner og køkkener.

I løbet af formiddagen pakkes og leveres ordrer til hele Fyn, ligesom flere kunder afhenter deres bestilling på vores lager.

Vi leverer til hoteller og restauranter såvel som kantinekøkkener, torvehandlere, skolekøkkener og butikker over hele Fyn og Langeland.

 

Totalleverandør til fynske køkkener

Vores brede varesortiment med frugt og grønt, forkogte og råskrællede kartofler, snittet frugt og grønt samt blomster gør os til en stærk partner i et kvalitetsbevidst køkken.

Vi kan levere alle produkter i små løse stykmængder, hele kasser eller som fulde paller. Vi kan med andre ord servicere alt fra en mindre kantine til et decideret storkøkken.

Vi prioriteter høj service og personlig kontakt højt, og er til rådighed for personlig rådgivning fra kl. 6.00 –14.00 alle hverdage.

 Brug for personlig betjening? Kontakt os på 6254 2029